vloerverwarming

Waarom vloerverwarming in uw badkamer

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat een gietvloer geen uitzettingsmarge heeft zoals bijvoorbeeld de polythaan gietvloer dat wel heeft. Dit wil zeggen dat temperatuurverschillen slechts in beperkte mate kunnen worden opgevangen en dat resulteert al snel in de nodige barsten en scheuren. Bij een polythaan gietvloer is dat niet het geval. Dit type gietvloer is namelijk licht elastisch waardoor ze wel kan uitzetten afhankelijk van de temperatuur en daardoor geen barsten of scheuren zal vertonen. Wilt u met andere woorden een gietvloer combineren met vloerverwarming? Dan is kiezen voor de polythaan variant een absolute must!

Geschikt voor de badkamer

De badkamer is een gevaarlijke ruimte om een vloer in te plaatsen. Van de badkamer is bijvoorbeeld bekend dat er vaak grote temperatuurverschillen in optreden, daarnaast willen steeds meer mensen er kunnen genieten van aangenaam warme voeten waardoor ze kiezen voor vloerverwarming en verder kan vocht er zich op eenvoudige wijze manifesteren. Net omwille van al deze redenen kiezen steeds meer gezinnen er voor om een gietvloer te plaatsen in de ruimte waarin ze zich douchen, opfrissen, etc. Dat kan zeker en vast interessant zijn, alleen bent u haast verplicht om in een badkamer gebruik te maken van een polythaan gietvloer. Alleen deze zal namelijk aan alle verwachtingen weten te voldoen.

Waarom de gietvloer

Deze gietvloer is namelijk speciaal geschikt voor dit soort toepassingen. Bovendien kan er ook een anti slip laag op uw gietvloer worden aangebracht. Hierdoor is wegslippen op vloeren een probleem van het verleden. Gietvloer doe het zelf is minder geschikt voor in de badkamer, voor deze toepassingen kan u beter een vakman inschakelen.