beton-gietvloer

Gietvloer Showroom

Op zoek naar een vloer die een lange tijd mee gaat en ook nog eens eenvoudig schoon te houden is? Ontdek dan meer over de voordelen van gietvloeren. In onze hoofdstad is er nu ook een showroom waar je langs kunt komen om de design vloeren met eigen ogen te bekijken. Naast de normale gietvloer zal je hier ook de bekende vloercoating en epoxyvloer varianten vinden. Je kunt gelijk je vragen stellen en een prijs opvragen als je langskomt bij de showroom van Gietvloer Amsterdam!

Uw gietvloer in Amsterdam voor de beste prijs

De gietvloer werd ongeveer 30 jaar geleden uitgevonden. Toen werd dit naadloze en eenvoudig te onderhouden vloersysteem ook al toegepast. U zult waarschijnlijk wel verrast zijn om te horen dat een epoxy gietvloer wel twee keer zo hard is al beton. Het is een ideale ondergrond om zware machines op te plaatsen.

PU Gietvloer gaat de markt veroveren

Het afgelopen decennia heeft de PU gietvloer een grote doorbraak gemaakt. De vloeren zijn niet meer weg te denken uit fabrieken, winkels en kantoren. Particulieren hebben de voordelen hiervan ingezien en nemen tegenwoordig steeds meer gietvloeren in één of meerdere vertrekken in hun woning. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarnaast onderhoudsvriendelijk. PU gietvloeren zijn lekker warm en lopen comfortabel.