Inspirerende Gietvloeren

Een regionale gietvloer specialist

De laatste tijd zien we ook op andere websites steeds meer berichten over gegoten vloeren en dat toont volgens ons aan dat de gietvloer stevig aan populariteit aan het winnen is. Maar wat maakt deze vloeren zo bijzonder? En wat zijn de voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren? We leggen het graag uit door in te gaan op de voordelen en alle eigenschappen van de gegoten vloer. U zal ontdekken dat deze bijvoorbeeld veel langer mee gaan dan traditionele vloeren. De hogere prijs is daarmee te relativeren. Naast normale gietvloeren zijn er echter ook nog andere varianten beschikbaar die weer andere prijzen hebben. We raden u ook aan om altijd verschillende bedrijven te vergelijken zodat u zelf de kans heeft om de laagste prijs te vinden.

Waarom kiezen voor een gietvloer?

De meeste mensen kiezen voor een gietvloer omdat de levensduur een stuk langer is dan bij een houten vloer of tegels bijvoorbeeld. Een gietvloer gaat wel tien keer zo lang mee als je het vergelijk met een houten vloer. Daarnaast is het schoonmaken ook handig omdat de vloeren naadloos zijn.

Nog meer varianten beschikbaar

Naast een reguliere gietvloer zijn er ook nog andere varianten voor weer andere toepassingen. Voor werkruimtes en garages hebben we bijvoorbeeld de epoxyvloer die een stuk steviger is. Voor woningen hebben we ook de voordelige vloercoating variant.

Vergelijk meerdere bedrijven

Het is verstandig om uw wensen overzichtelijk te krijgen door alles op papier te zetten. Deze wensen kunt u vervolgens doorgeven aan verschillende bedrijven zodat u zelf de beste prijs kunt selecteren. Kies een regionale specialist want hiermee bent u er van verzekerd dat u een goede vloer voor de lange termijn heeft.